Monday, May 28, 2012

Nota Kawin 45 : Teaser


Salam, sedikit teaser baju nikah. siapa yang mengikuti post sati sebelum2 ni (nota 32), rasanya dah tau jubah mana yang adik sati belikan ni. malam tadi hantar gambar kat encik tunang. he gave me positive feedback. sekarang dah boleh set date untuk pegi tempah baju encik tunang. hihi. baju kami warna cream =)


bahagian lengan baju (je)

alhamdulillah, keputusan mak untuk tukar baju nikah sati adalah sangat tepat. walaupun hanya tinggal kurang 3 bulan untuk kitorang completekan segala persiapan, mood bridezilla sati belum muncul. 

ni jubah yang adik belikan sebelum ni. tak tau nak let go atau tak. hihi. ade yang berminat ke? baju ni warna off white.
nota kaki : malam tadi rasanya tido sambil tersenyum. haha.

No comments:

Post a Comment