Thursday, July 5, 2012

Nota Kawin 54 : Our Card =)

salam.. kali ni malas nak mengarang. 
nak tempek je kad kitorang.
sape dapat kad, sila la jemput datang kenuri.
sape nak kad, boleh pm sati 
email : izzatisanusi@gmail.com
kalau tak pun, isi je borang kat bahagian kanan blog ni
(sila scroll sampai jume Card counter beserta borangnye hokay?)
kami nak ucapkan terimakasih bebanyak kat syee sebab designkan kad yang cantik utk kami =)
sape nak contact syee.. ade email dia kat bahagian kanan blog ni.

mari tengok kad nye hehey !!

MAJLIS 25 OGOS 2012
SEREMBAN , NEGERI SEMBILAN






MAJLIS 1 SEPTEMBER 2012
JITRA , KEDAH 






Memang la tak clear. sape nak kad original, sila pm alamat.
kalau tak, korang boleh la tengok guna kanta pembesar.
hahaha.
p/s : sesungguhnya saye malas nak update. tadi penat balik dari johor. esok nak pegi johor lagi. sabtu nak gerak ke rompin pulak dari johor tu. semoga perjalanan kami dipermudah.

3 comments: