Tuesday, July 10, 2012

Nota Kawin 56 : Guestbook dah siap

Alhamdulillah..


Tadi on the way balik rumah dari kerja, sati tergerak hati nak singgah tanya guestbook yang dihantar binding tu. sampai je kat V-print, Jenny si tuan punye kedai duk senyum-senyum kat sati.
dia keluarkan buku yang dah semi-bind. Semi-bind? ape tu? entah. sati panggil je semi-bind tu sebab kalau hardcover yang 'thesis-like' tu mesti la mcm buku rupa dia kan? sati punya tak bind penuh lagi. hanya ade sleeve untuk masukkan page belakang. nanti dah selesai majlis kedua belah pihak, sati akan hantar buku ni ke Jenny untuk dijilidkan. My precious !

Sebelum sati bertanya harga untuk kos binding tersebut, sati pegi amik kad dalam kereta. kad jemputan untuk famly jenny dan staff beliau. so, dah standby dengan purse nak bayar hardcover tu. Jenny dengan senyum manis beliau menyatakan "saya tak charge you. i bagi free. u mau kawin, saya belanja u" ^______________^ tengkiu Jenny. 

Jenny siap pegang tangan sati. "You ah, sudah mau kawin. kena pandai jaga husband," sati angguk2 sambil senyum. Thank you Jenny. 

Ni sati tempek rupa guestbook yang semi-bind. nanti dah selesai majlis n dah fully bind, sati update semula. jangan lupa isi dalam guestbook yang tak seberapa ni wahai sedara mara n kawan kawan sekalian =)

the front cover

thesis-like wording

inside

please leave a message <3

No comments:

Post a Comment