Saturday, July 21, 2012

Nota Kawin 61 : Kad kawin ready nak pos

Salam, Sedikit update je pagi ni.
Batch pertama kad kawin sati n syfq akan di pos harini
Sati minta maaf lah kad nye tak seberapa.
tapi buat sahabat handai, mana yang sati terlarat, sati buat kasi special skit dengan melakri kad2 tersebut. sila refer post yang lepas berkenaan 'Mohor Besar Raja Sehari'
Kita layan gambar je ok?

ini card nye


ni test lakri

bila  banyak2 buat, dah rupa ape je lakri2 tu

kau tengok, betapa tak kemasnye lakri yg sati buat. tgh malam, lepas trawikh...mmg mcm ni la jadinya

sudu yang sati guna untuk cairkan lakri.. letak lakri stick tu atas sudu kechil ni, pastu panaskan guna lilin. bontot bahagian bawah sudu ni berjelaga gila. wahai sudu, jasamu dikenang. walaupun aku belimu di kedai 2inggit dapat berapa sudu pun tak sure lah. hehe.. kau tetap banyak membantu

ini lah lilin membakar dirinya untuk membantu proses melakri tersebut

ni encik lakri brand Pelikan. sengaja cucuk kat bunga tu. nampak menarik kaler nye. (sebenarnya nak kasi senang carik. biar nampak merah dari kejauhan) 
rasanya tu je kot. nanti kita cerita pasal setem pulak. setem dah beli (dengan joyahnya semalam) ape2 pun nanti kita story lain =)

2 comments: