Wednesday, August 15, 2012

Nota Kawin 70 : Final fitting with Inspirasi Cinta

Salam, 
tak mau cerita banyak
semalam last day out with encik syfq
dah dapat barang hantaran yang 2nd last
barang yang last sekali kena beli minggu depan sebab out of stock

lepas dah settle buka puasa n beli chatime utk ina
kami bergerak ke inspirasi cinta
baju kami dah siap menunggu
sampai-sampai terus nak test baju (oh sungguh excited)

seperti biasa, 
sati hanya tempek je gmbar bajunye
baju buat simple
sebab tu mampu share 
kalau baju designer meletop baru la harus sati simpan untuk review nanti

sebenarnya terlalu happy dengan outcome baju semua
in love with those shoes 
(tapi amik gmbar 1 pasang saja)
sebab satu lagi belum siap perincian

jom layan sket





ok dah
tak mau cerita
nanti cerita banyak-banyak time review
itu pun kalau orang nak tau lah
keh keh keh

btw, sati sangat berpuas hati dengan final fitting
walaupun inspirasi cinta baru lagi bertapak dalam bidang ni
hasil yang diberi sangat la memuaskan hati
semalam dah tengok kerusi pelamin
oh me likey me likey (harus ulang 2 kali)

until we meet again
selamat berpuasa final days
and selamat hari raya uolls
hahaha
assalamualaikum

2 comments: