Wednesday, August 1, 2012

Nota Kawin 64 : Bila hyppo sakit kaki

Salam,
tadi duk tengok2 gamba dalam henfon
teringat tragedi hyppo sakit kaki

masa tu sati n syfq otw nak g rumah syfq
nak amik kereta sati
sati nak gi ampang

masa sampai area saujana putra
kaki hyppo sakit
dalam kata lain tayar nye terkentut keluar angin

setelah encik buah hati menggodek2 hyppo
dan membawa keluar 2 gadgets instead of tayar spare
all i can do at that time hanyalah berdiri di tepi hyppo saja

what do you expect?
nak suh sati tolong?
memang zero pengetahuan la kan haha

tolong teman je la nampaknya
n tolong amik gambar budak syfq
comel ^________^ sungguh tak berfaedah sati ni

yang sati perhatikan bila hyppo start problem
budak syfq cepat perasan
tapi bila sati problem, tak perasan pulak

bila dah tersadai tepi jalan
budak syfq rileks je
sati yang apekah ? why? what? WHOA....

satu pengalaman
yang tak dapat
sati lupakan. haha.

memang lepas kawin nanti
kemana2 pun naik VIP je lah
VIP tu nama Vios sati

gadgets yang kalau sati ade pun belum tau reti guna
typical perempuan.
worst come to worst, sati call plusronda je nti
1-800-88-0000

semasa amik gmbar yg asal, sebelah kanan.
pastu nak wat mimik muka sedih sebab hyppo sakit kaki,
budak syfq buat muka yang kiri LOL !!





















nota kaki : kejadian berlaku pada 14 julai 2012. sampai je rumah budak syfq, ade surprise bbq untuk beliau. huhu. ^___^ V surprise !!!!!

No comments:

Post a Comment