Monday, September 24, 2012

Sakinah : Resepsi

Salam, 
Nak cerita banyak pun tak reti. sebab asyik sungguh sati tengok gambar majlis pernikahan n perkahwinan kina. pada sati, majlis kina ni perfect. harapnya uncle & aunty dapat tarik nafas lega. semua berjalan lancar. ok, uncle & aunty...sekarang  boleh pegi honeymoon. yup yup.. hehehe. kina n huzai mmg confirm la pegi honeymoon. jom layan gambar. 


husband n wife yang excited dapat corsage 



kina, sila jadikan saya kakak kamu.
ur dad dah mula sayang saya.
ngeh ngeh ngeh

abg Jedan (the designer), The BRIDE, and kak Jaja (Makeup Artist)




sila menangis tgk ke-gorgeous-an baju yang abg Jedan buat



yg tengah tu kumpulan in-team u'olls



jemput makan u'olls.
nasib baik la sati ade hubby yang tolong queue amikkan makanan. 


sebelum balik mesti la nak kena amik gambar dengan pengantin yang diraikan. huhuhu.

p/s: 1st time sati makeup sendiri dan berjaya memakai falsies dalam masa kurang setengah jam. haha. job well done. thanks to maybeline. nanti kita buat post pasal makeup boleh? nak puji maybeline. lol. perasan sungguh la diri ini. mcm la cantik

1 comment:

  1. tak sabar tungu sati post pasal make up plak :D - kina

    ReplyDelete