Wednesday, November 7, 2012

Birthday : His 25th : Penang

Salam, 

nak update sekali lagi about hubby. semoga tidak jemu mahupun muntah. haha... bulan 10 haritu birthday syfq. sebelum2 ni dia akan balik kampung setiap kali birthday dia (semasa bujang). so dah kawin ni ingatkan nak buat kelainan. ikut hati nak buat surprise party tapi i'm too old for that. lagipun faktor jarak membuatkan susah nak dapat realisasikan ini. 

dalam tak ade plan tu, akhirnya kami ke Penang during the weekend of his birthday. nak sambut dengan kak azuwa, abg jepp n lil' zara. bagus jugak ke penang. boleh la syfq practice untuk dukung zara n layan baby girl ni. nanti nak g vietnam (insyaAllah) tahun depan dengan kak azuwa n zara, mudah sikit la bila zara dah kenal acik sati n uncle syfq dia. layan gambar jom. sila jangan genggam tangan feeling2 nak cupit pipi zara okeh! hehehe


 zara dah siap pakai swimming suit pink ! kawaiiiiiiii !! tp muka baru bangun tido. huhu.

ni la wading pool untuk zara. best jugak tinggal kat sini. ade swimming pool n wading pool untuk kanak-kanak. kalau harith ade, mesti dia mandi mcm tak nak naik.  

 zara, uncle syfq n rubber duckie.

dah mandi, zara buat aksi comel. suka la tu org layan dia 

 ni masa lunch kat delicious straits quay . zara makan home cooked meal je. daddy suap. 

kesayangan uncle syfq 


disebabkan tak ade kek yang menarik hati, sati belanja pavlova sebagai ganti
happy 25th birthday hubby.
suku abad yang pertama =)
i love you

No comments:

Post a Comment