Thursday, November 29, 2012

Wedding : Album 1

Salam, here it goes.

sebiji entry mengubat sakit jiwa menunggu buah tak gugur. seperti yang sedia maklum, OV sati tak muncul pada waktu yang dijanjikan. so i end up with no video to share.

sad but nothing can be done. OP pulak entah la. susah nak cakap. dari perhatian sati, mana2 kawan yang baru melangsungkan perkahwinan, tak sampai seminggu dah update blog dan facebook (kalau tak terus pegi honeymoon la) dengan segala posing gambar kahwin mereka. softcopy sudah diterima daripada OP masing2.

tapi sati ni entah la. OP seremban mahupun Kedah, both membatu. senyap je tak ada khabar. karang kalau sati terjah, kata sati tak sabar. baru 3 bulan berlalu. BARU ko cakap? dah basi dah pengantin.

berbekalkan voucher pixajoy - groupon, sati tempah la album merah di bawah. sejuk sikit  hati. humm... mengeluh je la yang  boleh. mentang2 sati punya tak ada posing berani mati ke, tepi sawah ke, dalam semak ke, dalam rumah tinggal ke... but i want those pictures.

haih laaaa.. keciwa keciwa keciwa. ok fine, ade yang terpaksa menunggu sampai 6 bulan ke 1 tahun... itu sebab majlis korang super perfect. official videographer n photographer amik masa nak susun everything. sati punya wedding cincai2 je pun. hmmm... mengeluh lagi. benci lah. bye. (period ke ape?!!!!!)



walaupun gambar ni disusun secara amatur... ADE AKU KESAH?!!!

No comments:

Post a Comment