Monday, December 10, 2012

Away for some time

Salam,

Alhamdulillah. Setelah gelabah2 dan berdebar2, sati akhirnya dapat ikut hubby pegi kerja dan selamat balik juga. Thanks Malaysia Airlines for the privilege. In this post sati tak sempat nak update everything sebab gambar-gambar semua dalam ipad encik hubby. Sati minta maaf. harini kan hari bekerja. kejap lagi dah nak siap2 ke office. lagipun lewat petang dah nak bergerak ke JB. huhu.. esok nak ke singapore pulak. gigih kan? nanti sati balik dari singapore, sati update blog ok? 

one trip after another... confirm rabak poket ni. haha. penat Down Under pun tak hilang dah nak start another trip? but above all, spending quality time together is what i treasure the most. Pack your bags boys. To the Temasik we go ! Insyaallah. mulakan hari ini dengan lafaz bismillah. oh jangan lupa baca doa naik kenderaan =)



No comments:

Post a Comment