Monday, February 4, 2013

Eat out : beef noodle -secret recipe

Salam,
i just want to make a short quick review on secret recipe beef noodle. Amboi...cakap omputih. Hahaha. 


Last weeend sati makan kat secret recipe kat setia city mall. Apelagi, disebabkan xjumpa beef noodle kat vietnam yang halal, sati makan yg secret recipe punya. Hahaha. Ni bukan mengidam ok.

Sampai je makanan depan mata, satu kemestian adalah mengambil bau makanan. Ohmaiiii.... Beef noodle ni sebijik bau lembu. Rasa mcm ade seekor lembu dalam mngkuk ok. Bila makanan semua yang dimeja sudah sampai, kami pun baca doa dan mula ngap!

Ohmaii sekali lagi, rasa sangat sedap ok! Maveles. Daging pun empuk. Habis licin sati makan.ok, sati mmg kuat makan. Tengok badan la. Gebu sahaja. Hehehe

So kawan2, boleh la cuba 'chef recommended beef noodle' di secret recipe berhampiran anda.

No comments:

Post a Comment