Monday, February 4, 2013

Bride Blogger Gathering : teaser

Salam,

Satu lagi quick post. Semalam sati attend Bride Blogger Gathering. Sati angkut sekali husband ke flora terrace. Ikut hati nak buat post sekali harung tapi belum transfer gambar dari kamera. Ini pertama kali sati join gathering blogger. Dapat jumpa kawan2 blogger yang selama ni sati baca blog n facebook diorang je. There were familiar faces and new ones. Sponsorship yang banyak memeriahkan lagi acara semalam. Nanti sati buat full update bout the gathering ok?



nampak tak tu jari berbungkus? huhu.
gigih nak pegang kad padahal plastik plaster tu licin gila.

flora, one of my favourite cafe.
tapi kalau tuan puan pegi flora cafe kat ampwalk,
tuan puan akan rasa seperti tak nak balik.

Till next post... Ni nak keluar lunch sekejap

4 comments:

  1. pegi ek gathering aritu? best nye.. nk tgk pic!!!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah akan buat post lagi 1. semua gambar ada kat rumah. selalu update kat office =)

      Delete
  2. sy nk uplod pic hani n asben time main game nti! haha

    ReplyDelete