Thursday, February 14, 2013

Wedding : Album belum dapat

Salam,
Ini hanyalah keluh kesah. Sekali lagi kesabaran diuji. Apekah OP ni memang dahagakan bad review? Kau nak sebijik? Aku boleh bagi la. 

Ni SMS dengan OP tu hari ni 
Tarikh : 14 FEB 2013

Geram betul. Ape ke jadah suh aku check status parcel petang nanti kalau dh janji nak hantar haritu lagi. Kalau haritu korang pos, harini belum sampai, confirm ade dalam sistem. Ni sistem kata TAK ADA ! Grrrr....(istighfar dlm hati)

RECORD NOT FOUND !!!!!!!
tengok record not found, terus je sms semula kat OP ni.



korang tengok wife dia kata apa sebelum ni?
tak ke bagi harapan PALSU namanya.
janji nak hantar 9 FEB.
harini 14 FEB minta tracking number, laju je bagi.
rupanya tak pos lagi.
memang HARAPAN PALSU.
BENCI !!!!


Tu siap berapa kali minta tracking number. bo layan. time ko mintak duit, laju je. waktu deal dulu cakap lain,  masa dah baut draf akan jumpa untuk tunjuk. masa final draft before printin gpun akan jumpa untuk semak end product. sekarang ni cakap lain. semuanye email je, bila komen, korang xpuas hati. haih.. tunggu la review sepenuhnya. jangan risau, kalau bagus servis , bagus la reviewnya. kalau sebaliknya...BALIK je la jawabnya. sakit hati... (sambung istighfar dalam hati)...

4 comments:

  1. Replies
    1. tak mahal kot. rm900 untuk 1 hari sebab majlis nikah sambung dengan makan. itupun tak buat simple je. tapi dia amik masa lama sangat yang geram.

      Delete
  2. takottttttt... itu lah yg sering bermain dalam kepala sara. huwaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. husband dah bengang. dia yg suh buat bad review. ni sati duk tanya pasal FOC post wedding... senyappppppppp je

      Delete