Saturday, February 16, 2013

Wedding : Album dah dapat

Salam,
Akhirnya album dan softcopy gambar dah sampai ke tangan sati. Masa untuk buat review. Album kedah tak tau ape cerita. Now looking forward nk buat post wedding dengan madu sekali. Hahaha. Susah jugak jadi bini no2. Suami syg bini no1 lebih sebab bini no1 xnagging n xemo mcm sati. Huhu. Nanti kami cari tarikh ye.


btw, kami dah ade 2 album. 1 buat sendiri, 1 OP buat. yang sendiri buat pilihan gambar dipuji husband. yang OP buat.....errr... husband xpuas hati sebab gambar2 dia ade yang dia tak suka. maksud sati, gambar tak ready la. kalau nak taruk gambar candid pun, make sure la yang tuan punya badan suka. kami tak ade pilihan melainkan terima apa yang OP bagi sebab kami tak diberi privilege untuk pilih gambar. ye la.. xdapat softcopy.. nak pilih macam mana kan?

nanti la buat review wedding. bad review ke good review yang banyak agaknya ye?

No comments:

Post a Comment