Thursday, February 21, 2013

Wedding : Post wedding photo shoot

Salam,
Sati masih tercari-cari idea untuk post wedding photoshoot. 
Ada cadangan menarik x? Nak yg ala dating je. 
Mudah dan senang nak prepare.

5 comments:

  1. sati,

    nape tak try idea picnic??? ala2 omputih picnic tepi tasek tu..ada tikar n bakul...rasanya mcm detink gak kot no?? Tak pun berbasikal d tepi tasik keee...nice gak tu...

    ReplyDelete
  2. sati..u should try underwater photo shoot..check this https://www.facebook.com/napiemoksinphotography

    ReplyDelete
    Replies
    1. nurul, sati tak reti berenang. mcm mana nak buat underwater tuuuuuu?aiyooo...takutnye saye

      Delete
  3. Sati.

    Tak nak try bali? :)

    visit www.wowphoto.my.

    ReplyDelete
  4. lupa nak mention, post wedding ni FOC dari photog majlis seremban. so kena buat kat area klang valley je.

    op ni kan dah ade bad review ... so malas nak demand2 kang dia buat hal pulak.

    ReplyDelete