Tuesday, April 9, 2013

Tips : Window Shopping

Salam,

Perlukan soul treatment? harini sati nak share importante window shopping tips. They are :-


  1. make sure, you don't bring your credit or debit card
  2. only bring little mount of cash for dining purposes ONLY
  3. other than that, tag me along. memang harapan korang dapat beli ape2. aku sound direct sampai ko rasa nak jawab "aku pegang ambik feel je. nanti kalau termimpi2 sampai 3 malam, baru la aku datang beli"

yuk window shopping kawan2 walaupunbaru gajhi hahaha - sati

by the way nak promote sale by my awesome friend . boleh whatsapp dia untuk order. limited time only. 






notahani : sedang menguji diri sendiri nak tengok berapa lama bertahan tengok kek yang faiz buat. 

1 comment:

  1. haha macam kenal je kek tu, baru je zimie nak order jugak.lagi2 rainbow cake tu.meltinggggg @.@

    ReplyDelete