Thursday, November 28, 2013

Maaf

Salam,

janji sati untuk buat update pasal Bali tak dapat sati tunaikan. minta maaf sangat2. let me treasure those moments dengan husband berdua aje lah. but to those yang nak tanya pasal bali (free and easy) boleh pm sati. insyaallah sati share apa yang sati tau. 

p/s: sekarang musim orang kahwin. selain towel, ape hadiah yang sesuai kita nak bagi kat pengantin? nak pulak kalau pengantin tu tak duk rumah sendiri lepas menikah. duk rumah mertua contohnya. or long distance marriage? sape boleh share dengan sati?

2 comments:

  1. kasi frame! tp jgn frame biasae2 tu.frame cantik2 mcm kat memory lane tu ke, or tgk kat romantika pun ok gak.cantik2 design and murah pun murah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frame yg bunga2 tu ke? Yg ade stand utk letak atas meja eh kerry?

      Delete