Thursday, March 6, 2014

Handbag oh Handbag : D-Ella Boutique & Design

Salam,

Haritu kawan ada buat promo kat page fb dia. Sati duk tenung baik punya handbag ni. Sati pun apa lagi, mengadu la kat makngah si ami tu. Kata suka beg tu. Tapi yang bagus mengadu kat adik ni, dia rasional. Dia tau abg ipar baru hadiahkan handbag, harus la dia menegah si kakak dari membeli. Tau apa dia kata?

"Ti, harrods tu macam parkson je. Kau bayangkan pakai beg parkson. Nak beli x?"

Tak menahan betul nasihat si adik yg sorang ni. Hahahaha. Tapi kepada kawan2 yang mencari beg pegi pasar(hover sikit) jenama harrods, boleh beli dr kawan sati ni. Ni print screen page fb dia. Korang godek2 sendiri ok. Boleh percaya punye dia berniaga. Selain handbag dia ade jual shawls dan aksesori lain juga.


korang boleh click kat gambar utk ke fb page d'ella ni. or click sini pun boleh. tak pun terus pegi website dia www.d-ella.com ok kawan2?

No comments:

Post a Comment